
EXQUIS
by Tim Boury and Viki Geunes
Op 20 september in Boury - Roeselare en op 05 december in Zilte - Antwerpen gaan chefs Viki Geunes en Tim Boury samen koken.
Elk in hun eigen stijl, elk met hun eigen verhaal.
Exquis is een unieke collab tussen twee Belgische chefs die bekroond werden met 3 michelinsterren.
De chefs werken samen aan een unieke selectie amuses en 10 exquise bereidingen. Aangepast aan het seizoen, en dus zullen de menu's in Roeselare en Antwerpen van elkaar verschillen.
De rode draad blijft echter steeds de nadruk op lokale groenten en fruit, vis uit de Noordzee, duurzaam geproduceerd vlees en tal van luxeproducten.


€550*
Menu met exclusieve wine pairing
€650*
€525*
* inclusief apero, waters en koffie
Zowel in Roeselare als in Antwerpen wordt gekookt voor de lunch als het diner.
De chefs doen graag een extra inspanning om rekening te houden met allergieën of dieetrestricties. Omwille van de complexiteit en de specificiteit van het menu is dit helaas niet altijd mogelijk. Indien er specifieke wensen zijn, kunt u dat bij het reserveren meegeven. We nemen vervolgens contact op om verder af te stemmen.
ZILTE EN VIKI GEUNES
De keuken van sterrenrestaurant Zilte*** wordt geleid door Chef Viki Geunes.
In Zilte staat een pure en unieke totaalbeleving centraal. Zij brengen producten in creaties met aandacht voor de essentie die al uw zintuigen prikkelen.
Dit alles wordt gedragen door een karaktervol team met kennis van zaken en gastvrijheid op de eerste plaats.
De comfortabele setting met haar wijds uitzicht over de skyline van Antwerpen en warme atmosfeer begeleiden uw culinaire reis in een uniek decor met heritage en vernieuwing als leidraad. Zilte streeft ernaar de beleving oprecht intenser te maken. De verfijnde materialen en rustgevende kleuren die gebruikt worden in het interieur maken Zilte compleet.
Chef Viki Geunes, gastvrouw Viviane Plaquet en hun team nodigen u op ongekende meter hoogte uit voor een pure en unieke gastronomische reis.