BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

            teasers en 7 gerechten

€210

      

Lunch

                        €135

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/10/2022. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
Boury_Mei_©SocialJpo_Food_Hr-8.jpg
MENU BOURY

tartelette . romesco . ajo blanco . parmezaan

tartaar txogitxu rund . sesam

spletter . dragon . amalfi citroen . hollandse nieuwe

zeeuwse kokkel . komkommer . hangop

ceviche rode poon . radijs . tuinkers

taco . kippenlever . cacao mucilage . rode biet

burrata . gerookte forelkuit . zeekraal . doperwt

langoustine . tomaat  . soja . yuzu

lijngevangen zeebaars . gekonfijte venkel . daslook

courgettebloem . hennepzaad . duindoornbes . corailboter

europese kreeft . fideuà . aubergine . basilicum . bouillon

filet pur frisian holstein . cevennes ui . girolles . gepekelde braambes

rabarber . ijzerkruid . bloementhee

kers . boury beri bier

witbuikkers . amandel . sakura

 
A LA CARTE
Boury_Mei_©SocialJpo_Food_Hr-53.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - radijs . granny smith . plankton

gegrild - lente-ui . tijmboter

à la nage - lamsoor . zeekraal

oosterschelde kreeft

salade - crémeux tonijn . tuinkruiden . sojaboon

courgettebloem . corailboter

geroosterd - fideuà . burrata

imperial heritage caviar

otoro bluefin tonijn

tarbot . beurre blanc

noirmoutier aardappel

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado . eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf . australische wintertruffel

morilles . tuinbonen . verse pasta

kalfslende uit corrèze

morilles . tuinbonen

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

duif uit anjou

doperwt . kropsla . groene asperge . daslook

tartelette . gekonfijte boutjes . linzen . macadamianoot

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . dry-aged biet

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . oosterschelde kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon . amarena kersen . pistache uit bronte

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.