top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury*

€270

€115 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€315

€130 passende wijnen

Lunch**

€175

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur**

€220

€80 passende wijnen

niet op vrijdagavond en zaterdagavond (vanaf 01 juni)

** enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Sept_FS©Hablar_Hr-8.jpg

platte kaas . radijs . gorgonzola dolce

doperwt . munt . savora 

bluefin tonijn . mierikswortel . barilotto

gerookte forel . botermelk

bonnotte aardappel . kapperblad . aubergine . feta

udon noedels . koolrabi . strandkrab

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe . pompoen . knolselder . kardemom

 

bretoense langoustine

papaja . venkel . yuzu

gerookte paling . radicchio di treviso . biet . kombucha pruim

 

dry-aged zalm ‘mowi’ . spitskool . sesam

        tims signatuur

        kaviari ‘osciètre prestige’ . witte bio asperge . feuilleté

 

morilles . aardpeer . raap . walnoot . curry

 

lam uit de vlaamse ardennen

chermoula . iraanse citroen . pertuis asperge . daslook . hummus

bloedsinaas . crème crue . physalis . rooibos

rabarber . hibiscus . amazake . vanille tahiti

à la carte
Boury_Nov23_Food©HABLAR_Lr-48.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - boekweitnoedels . tonburi

geroosterd - pijpajuin . tijm

papaja . zoete puntpaprika . venkel . yuzu

bretoense kreeft

salade - gerookte paling . rode biet . radicchio . hazelnootboter

geroosterd - risotto aardpeer . wintertruffel . jus kreeft met specerijen

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe

gemarineerd - pompoen . kardemom . knolselder . grapefruit

gebakken - aardpeer . morilles . zwarte truffel

kaviari paris 'osciètre prestige'

tartaar & sashimi akami bluefin tonijn

hoeve-ei . grijze garnalen . pandan

polderaardappel . hooi . melkwei

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoensbereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalfslende uit corrèze

morilles . peterseliewortel . bonnotte aardappel

duif uit anjou

zwarte truffel . zaden . cévennes ui . eendenlever

wagyu A5

entrecôte - aardpeer . kropsla

tartaar - miso . sesam . maïs

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . paddenstoel

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade 'talukalum 75%'

crêpe normande

sabayon champagne . schone van boskoop

bio citroensorbet 'kolonel'

mandarijn . kumquat . kalamansi . maqam peper 

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page