top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

​

Lunch*

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

​

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

​​

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

​

​A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

​

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-16-Ben’s iMac (2).jpg
MENU BOURY

johannesbrood . olijf . burrata . kalamansi

artisjok . tamarillo . oranjebloesem . kapper . sesam

rode biet . geitenkaas . appelazijn . rozemarijn

bluefin tonijn . oost-indische kers . nori . kombu . kumquat

pesto mizuna . crémeux gerookte makreel

 

langoustine . xo . knolselder . duindoornbes . radijs

​

zalmforel . koolraap . gefermenteerde witte kool . tapioca

​

oosterschelde kreeft

doperwt . basilicum . venkel . bouillon tomaat

lobster roll . koshihikari . gribiche . komkommer

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker

 

morilles . aardpeer . zwarte truffel . walnoot . brioche

 

zomerree . peultjes . pioppino . kers . sakura

 

aardbei variëteiten . vlierbloesem . sumak . zuring

 

abrikoos . amandel . bonenkruid . gefermenteerde honing

à la carte
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-5-Ben’s iMac (2)(1).jpg
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-47-Ben’s iMac (2).jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

​
langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’

gebakken – knolselder . xo . duindoornbes . amandel

geroosterd – pijpajuin . tijm

 

bluefin tonijn . 3 bereidingen

komkommer . saké . bergamot

sashimi . mierikswortel . daikon

tartaar . sandwich . gesmolten dooier 

 

oosterschelde kreeft . 3 bereidingen

salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake

geroosterd – doperwt . basilicum . venkel . bouillon tomaat

lobster roll - koshihikari . gribiche . komkommer

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen

sorbet hang-up . ijzerkruid

tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker

zeebaars . koolraap . yuzu kosho . gefermenteerde witte kool

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

​

​

HOOFDGERECHTEN

​

kalfscarré uit corrèze

broccoli . zwarte wintertruffel . tuinboon

crème brulée van morilles

 

hartzwezerik van kalf uit corrèze

broccoli . zwarte wintertruffel . tuinboon

crème brulée van morilles 

 

lamszadel ‘maison greffeuiille’ (2 personen)

lente potagie . bonenkruid . artisjok

tortellini lamsschouder . tomaat . salie

 

wagyu A5

geroosterd – groene asperge . friet in ossenwit

kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon

 

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad

lardo di colonnata . warmoes . barba di frate

 

noordzee tarbot . oosterschelde kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

​

​

NAGERECHTEN

​

kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’

 

chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 

vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room

 

soufflé bronte pistache . sorbet framboos & sumac

 

chocolade moelleux ‘mexico 70%’ . tonka

 

millefeuille . gariguette aardbei

ganache montée . vanille ‘sao tomé’

 

cheesecake . rabarber . hibiscus . aardbei variëteiten

 

zaalbereiding . crêpe suzette

 

zaalbereiding . sabayon champagne . kersen

 

zaalbereiding . café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

​

Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px).png
bottom of page