-9.jpg)
MENU
€260
€110 passende wijnen
€305
€130 passende wijnen
Lunch*
€170
€60 passende wijnen
Lunch Signatuur*
€215
€70 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY

avocado . passievrucht . tamarinde
spruit . parmezaanse kaas . savora
makreel . mierikswortel . zeesla . gember
moules parquées . lavas
schorseneer . sherry
crispy fishcake . saffraan
grijze noordzeegarnaal . pandan
hamachi . radijs . gerookte daikon . gefermenteerde pruim
groene aardbei . venkelbloesem . daslookkapper . barilotto
bretoense langoustine
koolraap . cime di rapa . specerijen
bloemkool . katsuobushi . basilicum
sint-jakobsvrucht . winterprei . lardo di colonnata . gochujang . yuzu
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . zeebaars ‘ikejime’ . dashi . venkel
witte alba truffel . grondwitlof . aardpeer . hazelnoot
reebok . den . opgelegde kriekjes . eekhoorntjesbrood . radicchio . gele biet
mandarijn . kumquat . kalamansi . maqaw peper
speculoos . duindoornbes . butternut
A LA CARTE

VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
gemarineerd - venkel . dashi . hazelnootboter
geroosterd - pijpajuin . tijm
gelakt - koolraap . cime di rapa . jus langoustine
bretoense kreeft
salade - gefermenteerde pruim . radijs . daslookkapper
tartelette - avocado . barilotto
geroosterd - risotto aardpeer . herfsttruffel . jus kreeft met specerijen
sint-jakobsvrucht
gemarineerd - witte alba truffel . bloemkool . katsuobushi
gebakken - winterprei . lardo 'basque opital' . yuzu kosho
kaviari paris 'osciètre prestige'
sashimi akami bluefin tonijn
hoeve-ei . grijze garnalen
polderaardappel . hooi . melkwei
kaviari paris 'osciètre prestige'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
vegetarische seizoensbereidingen
HOOFDGERECHTEN
kalf uit corrèze - lende of zwezerik
spruit . peterseliewortel . bospaddenstoel . bonnotte aardappel
belgische ree
gerookt in kersenhout - opgelegde kriekjes . gele biet . radicchio
haas uit de regio
grondwitlof . eekhoorntjesbrood . veenbes
civet van de bout . boekweit . herfsttruffel
wagyu A5
entrecôte - aardpeer . kropsla
tartaar - miso . sesam . maïs
txogitxu 'cultuurrund'
tartaar van onglet . mierikswortel . paddenstoel
entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit
noordzeetarbot . bretoense kreeft
venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus
soufflé mexicaanse chocolade
crêpe normande
sabayon champagne . schone van boskoop
bio citroensorbet 'kolonel'
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN
De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.