BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.

Menu Boury

            teasers en 6 gerechten

 

                        .

                        teasers en 5 gerechten

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

                        .

                        teasers en 4 gerechten

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op zaterdagavond)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u, 's avonds om 00u30. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
Boury - Food - Aug '21 (HR)-5.jpg
MENU BOURY

sesam cracker . tartaar aubrac rund

tartelette . ansjovis . boontjes . parmigiano reggiano

bio zalm . ijzerkruid . dragon . linzen

crispy shoarma lam . hangop . sumak

chawanmushi . paddenstoel . forelkuit . dashi

zeeuwse mossel . calamarata . basilicum

gerookte langoustine . selder . groene appel . mierikswortel

zeebaars . roeselaarse tomaatjes 

avocado . pimentón de la vera

noordzeekrab . oostendse garnaal . dashi . yuzu

foie gras . reine claude pruim . walnoot​

zomerree . aubergine . miso . wortel . roscoff ui

leopold druif . shiso . spierelambic

framboos . citroenverbena . pistache . bloementhee

 

€145

€125 (5-gerechten)

€100 (4-gerechten)

Kaaskar in plaats van het nagerecht aan €12.

 
A LA CARTE
Boury - Food - Aug '21 (HR)-99.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

selder . groene appel . mierikswortel

dashi . boterraap . yuzu

europese kreeft

tomaat . burrata . lavas

jus kreeft met specerijen . jonge ui . zeekraal

imperial heritage caviar

noordzeekrab

soufflé van kreeft . dille

noirmoutier aardappel . irish mòr oester

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado

eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

zomerree

aubergine . roscoff ui . wortel . miso

entrecôte dark red beef

geroosterde kropsla . dooierzwam . mojo verde . botterraap

friet in ossenwit

lijngevangen zeebaars

venkel . pantelleria kappers

fideuà . grijze noordzeegarnalen . zeeuwe mossel

noordzeetarbot . kreeftenbearnaise

jonge prei . lamsoor . aardappelmousseline

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

framboos . pistache . ijzerkruid . bloementhee

vanille 'bleue de la rénion . geslagen room . chocolade saus

soufflé hazelnoot . hazelnootstructuren . vanille . haïtiaanse chocolade

crêpe normande

crêpe suzette

sabayon grand marnier . vanille 'bleue de la réunion'

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €12,5.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.