MENU
€270
€115 passende wijnen
€315
€130 passende wijnen
Lunch**
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur**
€220
€80 passende wijnen
* niet op vrijdagavond en zaterdagavond (vanaf 01 juni)
** enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY
avocado . passievrucht . tamarinde
tartiflette . reblochon . savora
bluefin tonijn . algen . barilotto . daslookkapper
gerookte forel . botermelk
bloemkool . katsuobushi . basilicum
udon noedels . koolrabi . strandkrab
sint-jakobsvrucht uit dieppe . pompoen . knolselder . kardemom
bretoense langoustine
papaja . venkel . yuzu
gerookte paling . radicchio di treviso . biet . kombucha pruim
dry-aged zalm ‘mowi’ . spitskool . sesam
tims signatuur
kaviari ‘osciètre prestige’ . hopscheuten . sabayon champagne
morilles . aardpeer . raap . walnoot . curry
lam uit de vlaamse ardennen
chermoula . iraanse citroen . pertuis asperge . daslook . hummus
bloedsinaas . crème crue . physalis . rooibos
jonagold . granny smith . spelt . buffelgras
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
gemarineerd - boekweitnoedels . tonburi
geroosterd - pijpajuin . tijm
papaja . zoete puntpaprika . venkel . yuzu
bretoense kreeft
salade - gerookte paling . rode biet . radicchio . hazelnootboter
geroosterd - risotto aardpeer . wintertruffel . jus kreeft met specerijen
sint-jakobsvrucht uit dieppe
gemarineerd - pompoen . kardemom . knolselder . grapefruit
gebakken - aardpeer . morilles . zwarte truffel
kaviari paris 'osciètre prestige'
tartaar & sashimi akami bluefin tonijn
hoeve-ei . grijze garnalen . pandan
polderaardappel . hooi . melkwei
kaviari paris 'osciètre prestige'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
vegetarische seizoensbereidingen
HOOFDGERECHTEN
kalfslende uit corrèze
morilles . peterseliewortel . bonnotte aardappel
duif uit anjou
zwarte truffel . zaden . cévennes ui . eendenlever
wagyu A5
entrecôte - aardpeer . kropsla
tartaar - miso . sesam . maïs
txogitxu 'cultuurrund'
tartaar van onglet . mierikswortel . paddenstoel
entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit
noordzeetarbot . bretoense kreeft
venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus
soufflé chocolade 'talukalum 75%'
crêpe normande
sabayon champagne . schone van boskoop
bio citroensorbet 'kolonel'
mandarijn . kumquat . kalamansi . maqam peper
café glacé
WIJNEN - BIEREN
De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.