top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€250

€110 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€295

€130 passende wijnen

Lunch*

€165

€60 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€210

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Aug22_Food_©SocialJpo_Hr-14.jpg

codium . winterprei . forrelkuit

kippenhuid . kwartelei . vin jaune . portobello

pani puri . bataat . tamarinde . avocado

grijze noordzeegarnalen . dragon . rabarber

gefruite dumpling . toban djan . taro . wostyn mosterd . bosbes

puntarelle . vintage soya

bonnotte aardappel . aïoli saffraan . jus schaaldieren

akami bluefin tonijn . pompoen . wei

 

bretoense sint-jakobsvrucht . aardpeer . zeevenkel

tim's signatuur

royal belgian caviar . langoustine . radijs

schelvis . groene kruiden . zuurkool . schorseneer . sherry

eendenlever . kweepeer . gerookte dadel . macadamia noot

gezouten feuilleté

wagyu A5 . koolraap . zilverui . garum . sesam . paddenstoel

mandarijn . kalamansi . poudre d'or

kokos . groene thee . cacao mucilage . citruskaviaar

kokos . passievrucht . kervelwortel

à la carte
A LA CARTE
Boury_Food_Juli22_©SocialJpo_Hr-66.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - vintage soya . pompoen . thai curry

gegrild - pijpajuin . tijmboter

chawanmushi - radijs . jus langoustine met specerijen

bretoense sint-jakobsvrucht

gemarineerd - citroenmelisse . botermelk . citruskaviaar

gebakken - aardpeer . zwarte wintertruffel

farcie - groene kruiden . peterseliewortel . dashi beurre blanc

imperial heritage caviar

akami bluefin tonijn . klaverzuring . dille

schelvis . groene kruiden . schorseneer

polderaardappel . hooi

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf

pompoen . morilles . verse pasta . wintertruffel

kalfslende uit corrèze

peterseliewortel . zwarte wintertruffel

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

wagyu a5

lende - zilverui . schorseneer

dumpling van de nek - koolraap . garum

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . champignon

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . europese kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon . champagne

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page