
MENU
€335
€135 passende wijnen
Menu Boury Prélude
5-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€225
€85 passende wijnen
enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
sando . zonnenbloempitpraliné
bluefin tonijn . zwarte sesam . tomaat . basilicum
taco . peru verde
pesto mizuna . crèmeux gerookte makreel
scheermes . kikkererwt . ras el hanout . pinda
sint-jakobsvrucht . pompoen . abrikoos . jalapeño
europese kreeft . bloemkool . kamille . hazelnoot . beurre noisette
noordzeetarbot . grijze garnalen . andijvie . koolraap . peterselie
kaviaar ‘osciètre prestige’ . wagyu . lamsoor . zeekraal . gesmolten dooier
eekhoorntjesbrood . madeira verdelho . witte truffel
eend uit racan . polenta . zandwortel . snijbiet . mole
muskaatdruif . schapenyoghurt . groene shiso . geuze cantillon
appel . pastinaakkaramel . boekweit . balsamico
(1).jpg)

A LA CARTE
VOORGERECHTEN
langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviaar
gebakken – peterseliewortel . basilicum . jus langoustine met specerijen
geroosterd – pijpajuin . tijm . veeveine
sint-jakobsvrucht uit dieppe
gemarineerd - pompoen . gepekelde abrikoos . jalapeño
gebakken - eekhoorntjesbrood . aardpeer . witte truffel uit alba
europese kreeft . 3 bereidingen
salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake
zachtgegaard – bloemkool . kamille . hazelnoot . beurre noisette
lobster cake
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviaar ‘osciètre prestige' . 3 bereidingen
meloen . zoete maïs . ijzerkruid
tartaar wagyu . wasabi . gesmolten dooier . zilte groenten
lijngezangen zeebaars . butternut . gefermenteerde witte kool
kaviaar ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviaar ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
snijbiet . broccolispruit . girolles . zwarte truffel
hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'
eekhoorntjesbrood . sjalot . zwarte truffel . ratte aardappel
grijspootpatrijs
schorseneer . cantharel . eekhoorntjesbrood . veenbes
wagyu A5
geroosterd . aubergine . friet in ossenwit
kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad
lardo di colonnata . warmoes
noordzee tarbot . europese kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’
chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 
vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room
soufflé chocolade 'mexico 72%'
millefeuille . framboos
ganache montée . vanille ‘sao tomé’
vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 
Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.
