top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

Menu Boury

€335

€135 passende wijnen

Lunch*

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

Beschikbaar tot en met september '25

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€225

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-16-Ben’s iMac (2).jpg
MENU BOURY

sando . pompoenpitpraliné . balsamico

tomaatjes uit eigen tuin . wortel . citroentijm . stracchino . shiso

taco . peru verde

pesto mizuna . crèmeux gerookte makreel

scheermes . kikkererwt . ras el hanout . pinda

 

hamachi . spitskool . escabeche . vlierbloesem . jalapeño

zeebaars 'ikejime' . gezouten met ansjovis . courgette . lardo di colonata . yuzu kosho

tostada 'don bocarte'

europese kreeft . doperwt . basilicum . venkel . bouillon tomaat

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

wagyu . lamsoor . zeekraal . gesmolten dooier

 

aubergine . baba ganoush . puntpaprika . chorizo . geroosterde paling

 

zomerree . peultjes . bospaddenstoel . kers . sakura

 

framboos . braambes . schapenyoghurt . verveine

 

abrikoos . amandel . bonenkruid . gefermenteerde honing

à la carte
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-5-Ben’s iMac (2)(1).jpg
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-47-Ben’s iMac (2).jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN


langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’

gebakken – doperwt . lamsoor . basilicum . jus langoustine

geroosterd – pijpajuin . tijm

 

bluefin tonijn . 3 bereidingen

tartaar - akami . avocado . mierikswortel

sashimi - spitskool . vlierbloesem . jalapeño

eendenlever . sesam . kweepeer

 

europese kreeft . 3 bereidingen

salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake

zachtgegaard – sojaboon . oregano . venkel . bouillon tomaat

lobster cake

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen

meloen . zoete maïs . ijzerkruid

tartaar wagyu . wasabi . gesmolten dooier . zilte groenten

lijngezangen zeebaars . butternut . gefermenteerde witte kool

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

doperwt . broccolispruit . girolles . zwarte truffel

 

hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'

eekhoorntjesbrood . sjalot . zwarte truffel . ratte aardappel

 

zomerree

peultjes . chantarellen . sakura . kersen

 

wagyu A5

geroosterd . aubergine . friet in ossenwit

kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon

 

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad

lardo di colonnata . warmoes

 

noordzee tarbot . europese kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’

 

chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 

vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room

 

soufflé chocolade 'mexico 72%'

millefeuille . framboos

ganache montée . vanille ‘sao tomé’

 

vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel

 

crêpe suzette

 

sabayon champagne . kersen

 

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px)-2.png
bottom of page