-9.jpg)
MENU
€250
€110 passende wijnen
€295
€130 passende wijnen
Lunch*
€165
€60 passende wijnen
Lunch Signatuur*
€210
€70 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY

tartelette . gado gado
gerookte paling . botermelk
platte kaas . sumac . cashew
komkommer . granny smith . hang-up . munt
pain soufflé . harissa . ansjovis
bouchot mosselen 'à la nage'
hamachi . kombucha venkel . cumbava
kabeljauw . scheermes . peterselie . zeekool . lamsoor
witte asperge
krab . maïs . daidai
hoeve-ei . oud brokkelkaas . aardappel . boekweit
tim's signatuur
kaviari paris 'osciètre prestige' . aardpeer . selder . walnoot
hartzwezerik . morilles . tuinboon
anjou duif . gefermenteerde pruim . eendenlever . aubergine
braambes . nuvola di latte . basilicum
aardbeivariëteiten . rabarber . bloementhee . citroenmelisse
A LA CARTE

VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
gemarineerd - vintage soya . pompoen . radijs
gegrild - pijpajuin . tijmboter
gelakt - tomaat . groene kruiden
oosterschelde kreeft
salade - maïs . daidai
klauw zachtgegaard - eidooier . aardappel . asperge . oud brokkelkaas
staart geroosterd - aubergine . zeekraal . chlorofyl
kaviari paris . osciètre prestige'
akami bluefin tonijn . klaverzuring . dille
aardpeer . walnoot . selder . duindoornbes
polderaardappel . hooi
kaviari paris . osciètre prestige'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
vegetarische seizoen bereidingen
HOOFDGERECHTEN
kalf uit corrèze - lende of zwezerik
morilles . verse pasta . groene provence asperge
hoevekip 'label aradoa' (voor 2 personen)
in hooi gerijpt - asperge . romesco . daslook . gezouten citroen
wagyu A5
entrecôte - eekhoorntjesbrood . zilverui . garum
katsu - miso . sesam
txogitxu 'cultuurrund'
tartaar van onglet . mierikswortel . champignon
entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit
noordzeetarbot . oosterschelde kreeft
asperge . jonge spinazie . aardappel . bearnaise kreeft
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus
soufflé bronte pistache . aardbei . citroen
crêpe normande
sabayon . champagne
bio citroensorbet 'kolonel'
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN
De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.