BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€220

€105 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€265

€120 passende wijnen

Lunch*

€145

€55 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€190

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2022. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
MENU BOURY
Boury_Aug22_Food_©SocialJpo_Hr-14.jpg

gefermenteerde koolraap . lavas . bosbes

pani puri zoete aardappel . tamarinde . avocado

kippenhuid . bonnotte aardappel . aubergine

geitenkaas . abrikoos . dry-aged rode biet

hazenpastei . ui . umeboshi pruim

cromesquis kalfswang en zwezerik . mosterdzaad

gezouten feuilleté . ponzu - yuzu boter

tartaar txogitxu rund . witlof . karnemelk . mierikswortel . zwarte look

 

langoustine . thai venkel . pompoen . roodhoorntjeswier

tim's signatuur

royal belgian caviar . akami bluefin tonijn

sint-jakobsvrucht . cime de rape . jus corail . duindoornbes . winterprei

zeetong gelakt met beenmerg . schorseneer . vin jaune . herfsttruffel

regionale haas

rug - veenbes . aardpeer . cevennes ui

civet van de bout - hoorn van overvloed . knolselder

granny smith . yuzu . groene shiso

doyenne peer . tannea 43% . macadamia . kardemom

pain perdu . kweepeer

 
A LA CARTE
Boury_Food_Juli22_©SocialJpo_Hr-66.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - vintage soya . duindoornbes . zuring

gegrild - pijpajuin . tijmboter

gebakken - thaise venkel . pompoen . roodhoorntjeswier

zeeuwse platte oester
mierikswortel . matcha . radijs

spruit . geitenkaas . royal belgian caviar

fine champagne . jonge spinazie

meunière . croque bellota . avocado

imperial heritage caviar

akami bluefin tonijn . klaverzuring

langoustine . boekweitnoedels

polderaardappel . hooi

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf

hokkaido pompoen . jus eekhoorntjesbrood . pasta . herfsttruffel

kalfslende uit corrèze

peterseliewortel . broccoli spruit . hoorn van overvloed

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . europese kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon . champagne

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.