-9.jpg)
MENU
U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.
teasers en 6 gerechten
.
teasers en 5 gerechten
(niet op zaterdagavond en feestdagen)
.
teasers en 4 gerechten
(enkel 's middags en niet op feestdagen)
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
brusselse wafel . prei emulsie . harissa . gezouten ansjovis
tartaar txogitxu rund . sesam
sandwich kippenlever . sakura bloesem
crémeux asperges . cecina de buey
spicy kabeljauw . gefermenteerde knoflook . citroengras
taco . merguez . hang-up
burrata . gerookte forelkuit . zeekraal . doperwt
akami bluefin tonijn . tomaat . soja . yuzu
witte bio asperge
kabeljauw . bellota . pantelleria kappers . pijnboompit . daslook
oosterscheldekreeft . hoeve-ei . zuurdesem
hartzwezerik . ravioli petit-gris . morilles . tuinbonen
coquelet . aubergine . basilicum . venkel . korenaar asperge . sherry
rabarber . ijzerkruid . bloementhee
aardbei variëteiten . pistache . bijenpollen

A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
gemarineerd - radijs . granny smith . plankton
gegrild - lente-ui . tijmboter
à la nage - zeekool . lamsoor
oosterscheldekreeft
salade - witte bio asperge . tuinkruiden
geroosterd . fideuà . burrata
imperial heritage caviar
otoro bluefin tonijn
sint-jakobsvrucht . crème double
noirmoutier aardappel
royal belgian caviar
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
donburi wagyu A5
boekweitnoedels . avocado . eidooier . vintage soya
vegetarische seizoen bereidingen
HOOFDGERECHTEN
hartzwezerik van kalf
morilles . bio asperge . tuinbonen . verse pasta
kalfslende uit corrèze
morilles . bio asperge . tuinbonen
aardappelmousseline . parmezaanse kaas
duif uit anjou
doperwt . kropsla . groene asperge . daslook
tartelette . gekonfijte boutjes . linzen . macadamianoot
txogitxu 'cultuurrund'
tartaar van onglet . dry-aged biet
entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit
noordzeetarbot . oosterscheldekreeft
spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus
crêpe normande
sabayon grand marnier . vanille 'bleue de la réunion'
bio citroensorbet 'kolonel'
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN
De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €14.
De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.