
MENU
€325
€135 passende wijnen
Lunch*
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€220
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU VALENTIJN 2025
cigarillo . vintage soya . yuzu
biscuit spek . oud groendal kaas . kervel
crispy cup . crème tory . furikake
sando . noordzeekrab . mierikswortel
pijlinktvis . peterselie . combava . jus strandkrab . poudre d'or
bluefin tonijn . kaki . saké . gerookte radijs . bergamot
langoustine . ijspegel . gember . chipotle peper
sint-jakobsvrucht uit dieppe
gebakken . kervelwortel . beenmerg . corail
gemarineerd . cecina wagyu
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . sponszwam . eidooier . walnoot
zwarte truffel . eendenlever . grondlof . schorseneer . kapperblad
jonge duif uit steenvoorde
rode biet . morilles . cévennes ui . banyuls . geranium
cheese cake . mandarijn . bloedsinaas . citroenverbena
baba au rhum . gezouten karamel . vanille ‘bleue de la réunion’


A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’
gebakken – ijspegel . chipotle peper
geroosterd – pijpajuin . tijm
bluefin tonijn . 3 bereidingen
kaki . saké . bergamot
gunkan sushi . gerookte radijs . tororo kombu
sashimi . mierikswortel . daikon
koningskrab en noordzeekrab . 2 bereidingen
avocado . gesmolten dooier
geroosterd – tijmboter . aardpeer
sint-jakobsvrucht . 2 bereidingen
gemarineerd – zwarte truffel . pompoen . jonagold . hazelnoot
geroosterd – kervelwortel . beenmerg . corail
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen
tartaar wagyu
zeebaars . venkel . yuzu kosho
sponszwam . eidooier . walnoot
kaviari paris ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviari paris ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
hartzwezerik . zwarte wintertruffel
grondlof . schorseneer . bonnotte aardappel
duif uit steenvoorde
rode biet . cévennes ui . eendenlever . soufflé aardappel
wagyu A5
geroosterd – morilles . aardpeer . friet in ossenwit
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit
lardo di colonnata . snijbiet . barba di frate
noordzee tarbot . schotse kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus
soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs
coupe colonel
cheesecake . mandarijn . bloedsinaas . ijzerkruid
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
WIJNEN - BIEREN
(HR)-135.jpg)
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.