top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

*Menu Boury

€335

€145 passende wijnen

 

*Menu Boury Prélude

5-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€225

€85 passende wijnen

enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

 

​*A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)

 

*Tijdens de maand november serveren wij uitsluitend het

'15th anniversary menu à €350. 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boury_Aug25_Food©HABLAR_Hr-38.jpg
MENU BOURY '15TH ANNIVERSARY'

taco . bluefin tonijn . ponzu . mierikswortel . kombu

inktvis koji . harissa . olijf . feta

grijze noordzeegarnaal . hoeve-ei . plate de florenville . imperial oscietre

ostra regal ‘boutrais’ . spruit . aardpeer

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe

gemarineerd - zandwortel . abrikoos . jalapeño

gebakken - hazelnoot . bloemkool . kamille . postelein . rabarberwortelazijn

 

noorse langoustine . burrata . xo . kaviaar ‘gold label’

 

lijngevangen zeebaars . koolraap . béarnaise . europese kreeft . boerenkool

 

witte truffel uit alba . eekhoorntjesbrood . sponszwam

 

regionale haas . den . rode biet . veenbes . kastanje . grondwitlof

kweepeer . saffraan . pompoen 

 

crèpe normande . vanille ‘sao tomé’ 

à la carte
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-5-Ben’s iMac (2)(1).jpg
Boury_Juli25©HABLAR_Hr-20.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN


langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviaar

gebakken – peterseliewortel . basilicum . jus langoustine met specerijen

geroosterd – pijpajuin . tijm . veeveine

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe

gemarineerd - pompoen . gepekelde abrikoos . jalapeño

gebakken - eekhoorntjesbrood . aardpeer . witte truffel uit alba

 

europese kreeft . 3 bereidingen

salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake

zachtgegaard – bloemkool . kamille . hazelnoot . beurre noisette

lobster cake

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviaar ‘osciètre prestige' . 3 bereidingen

meloen . zoete maïs . ijzerkruid

tartaar wagyu . wasabi . gesmolten dooier . zilte groenten

lijngezangen zeebaars . butternut . gefermenteerde witte kool

 

kaviaar ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviaar ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

snijbiet . broccolispruit . girolles . zwarte truffel

 

hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'

eekhoorntjesbrood . sjalot . zwarte truffel . ratte aardappel

 

grijspootpatrijs

schorseneer . cantharel . eekhoorntjesbrood . veenbes

wagyu A5

geroosterd . aubergine . friet in ossenwit

kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon

 

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad

lardo di colonnata . warmoes

 

noordzee tarbot . europese kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’

 

chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 

vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room

 

soufflé chocolade 'mexico 72%'

millefeuille . framboos

ganache montée . vanille ‘sao tomé’

 

vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel

 

crêpe suzette

 

sabayon champagne . kersen

 

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px)-2.png
bottom of page