BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.

Menu Boury

            teasers en 6 gerechten

 

                        .

                        teasers en 5 gerechten

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

                        .

                        teasers en 4 gerechten

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 16u30, 's avonds om 23u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
MENU BOURY
Boury - Food - Nov '21_HR-78.jpg

red meat radish . zalmkuit . mierikswortel

crispy cup . oester . geitenkaas . kiwibes . koolraap . miso

taco knolselder . witlof . eendenlever . opgelegde walnoot

nem . thai fish cake . harissa

kroketje hazenpastei . mirabel . gepekelde bosbes

schorseneer . sherry fino . ras-el-hanout

tartaar frisian holstein . wulken . sesam . dry-aged biet

langoustine . pijlinktvis . roscoff ui . pompoen . yuzu kosho

kabeljauwrug . paling . roodhoorntjeswier . vin jaune

anjou duif . boerenkool . peterseliewortel

tartelette . gekonfijte bout . linzen . wintertruffel

satsuma . kalamansi . boeddha's hand

gepofte granen . nashi peper . aardpeer . kamille

frangipoire . den

 

€145

€125 (5-gerechten)

€100 (4-gerechten)

Kaaskar in plaats van het nagerecht aan €12.

 
Boury - Food - Nov '21_HR-32.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - bloemkool . kombucha lavas

gegrild - roodhoorntjeswier . veldsla . tijmboter

pijlinktvis . roscoff ui . pompoen . yuzu kosho

pasta zwarte wintertruffel

imperial heritage caviar

otoro bluefin tonijn

sint-jakobsvrucht . algenwafel . crème double

noirmoutier aardappel

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado .eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

piepkuiken

zwarte truffel . kool . raapjes . wortel

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . dry-aged biet

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . blauwe kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon grand marnier . vanille 'bleue de la réunion'

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €14.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.