MENU
€325
€135 passende wijnen
Lunch**
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€220
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 21/12/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY
cigarillo . vintage soya . yuzu
zuurkool . gekarameliseerd buikspek . zwarte look . hang-up
sando . bluefin tonijn . mierikswortel
maïscroustade . winterprei . combava
crème brulée ‘minute’ . eendenlever . rode biet
grijze garnalen . maïs . zoete paprika . pinda
hamachi kingfish . komkommer . tijgermelk . cashewnoot
gunkan sushi . tororo kombu
crispy fishcake
sint-jakobsvrucht uit dieppe . wintertruffel
kervelwortel . beenmerg . dashi . beurre noisette
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . inktvis . peterselie . chipotle peper
noordzeekrab . flan mossel-vadouvan . venkel . kamille
koningskrab . tijm
aardpeer . peterseliewortel . andoorn . boerenkool . bouillon iberico-roscoff ui
regionale haas
miso . pompoen . walnoot . grevenbroecker . grondwitlof . jonagold
doyenné peer . saffraan . bijenwas
baba au rhum . gezouten karamel . vanille ‘bleue de la réunion’
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
tartaar - boekweitnoedels . kaviari paris 'osciètre prestige'
geroosterd - pijpajuin . tijm
à la nage - saffraan
krab
groene papaja . komkommer . tijgermelk
gunkan sushi . tororo kombu
koningskrab . tijmboter
risotto witte alba truffel
kaviari paris 'osciètre prestige'
sashimi & tartaar . akami bluefin tonijn
inktvis . peterselie . chipotle peper
hoeve-ei . grijze noordzee garnalen
kaviari paris 'osciètre prestige'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
kaviari paris 'osciètre prestige'
pomme moscovite . melkwei . hooi
vegetarische seizoensbereidingen
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
hartzwezerik . bonnette aardappel . wintertruffel . eekhoorntjesbrood
duif uit anjou
eendenlever . rode biet . cévennes ui . gesouffleerde aardappel
wagyu A5
geroosterd - groene asperge . artisjok . friet in ossenwit
tartaar - miso . kropsla . daslookkapper
reebok
knolselder . veenbes . grevenbroecker . boekweit
regionale fazant
witte alba truffel . witloof . potagie knolgroenten . boerenkool
lijngevangen zeebaars
gemarineerde sint-jakobsvrucht . kervelwortel . largo di colonnata . beurre noisette
noordzeetarbot . bretoense kreeft
venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische seizoensbereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus
soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs
doyenné peer . saffraan . bijenwas
wattleseeds . melkchocolade ‘van dender’
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
WIJNEN - BIEREN
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.