BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€210

€100 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€255

€115 passende wijnen

Lunch*

€135

€55 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€180

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/10/2022. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
MENU BOURY
Boury_Aug22_Food_©SocialJpo_Hr-14.jpg

tartelette

     romesco . ajo blanco . parmezaan

     hennepzaad . radijs . platte kaas

     aardappel . aubergine . charcuterie txogitxu

taco kippenlever . cacao mucilage . rode biet

spletter wafel . dragon . hollandse nieuwe

crispy kalfswang en zwezerik

noorse sint-jakobsnoot . bloemkool . amalfi citroen

gekonfijte pompoen . pompoenpitten . hazelnoot

 

europese kreeft . beenmerg . gepekelde vlierbes . bieslook

chawanmushi . bouillon kreeft . rode shiso

zeebaars . thai venkel . lamsoor . broccolispruit

croque comté . tartaar zeebaars . plankton

 

tim's signatuur

royal belgian caviar . bonnotte aardappel . crème double

 

peterseliewortel . eendenlever . gerookte paling

wilde eend . miso . honingpollen . vijg . aardpeer . eekhoorntjesbrood

eendenbout 'bhuna' . knolselder

framboos . citroenverbena . hibiscus

amandel . perzik . witte aalbes . citroensorbet

 
A LA CARTE
Boury_Food_Juli22_©SocialJpo_Hr-66.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - radijs . granny smith . plankton

gegrild - lente-ui . tijmboter

gebakken - thaise venkel . lamsoor . pompoen

zeetong . irish mor oester . bouchot mossel
bloemkool . hazelnoot

fideuà . tomaat . bellota

dugléré

imperial heritage caviar

otoro bluefin tonijn

tartaar aubrac rund . courgette

noirmoutier aardappel . crème double

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado . eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf

hokkaido pompoen . eekhoorntjesbrood . verse pasta . herfsttruffel

kalfslende uit corrèze

aardpeer . cevennes ui . eekhoorntjesbrood

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

 

wilde eend

miso . honingpollen . aardpeer . eekhoorntjesbrood

bout van de eend 'bhuna' . knolselder

grijspoot patrijs

volgens beschikbaarheid

 

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . geroosterde kropsla

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . europese kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon . amarena kersen . pistache uit bronte

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.