top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

Lunch*

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-70.jpg
MENU BOURY

semifreddo citroenverbena . açai vrucht

johannesbrood . olijf . burrata . kalamansi

tamarillo . oranjebloesem . kapper . sesam

rode biet . geitenkaas

bluefin tonijn . oost-indische kers . nori . kombu . kumquat

gekonfijte tomaat . dragon . belotta . lardo di colonnata

 

langoustine . xo . knolselder . duindoornbes . amandel

zalmforel . koolrap . gefermenteerde witte kool . tapioca

bretoense kreeft . witte bio asperge

parmezaanse kaas . basilicum . lamsoor

lobster roll . koshihikari . gribiche

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker

 

morilles . aardpeer . zwarte truffel . walnoot . brioche

 

belgisch cultuurrund . zandwortel . daslook . artisjok . doperwt

 

cloudberry . hang-up . bloedsinaas . den

 

cheesecake . rabarber . hibiscus

à la carte
Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-79.jpg
Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-23.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN


langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’

gebakken – knolselder . xo . duindoornbes . amandel

geroosterd – pijpajuin . tijm

 

bluefin tonijn . 3 bereidingen

komkommer . saké . bergamot

sashimi . mierikswortel . daikon

tartaar . sandwich . gesmolten dooier 

 

bretoense kreeft . witte bio asperge . 3 bereidingen

salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake

geroosterd – parmezaanse kaas . zilte groenten

lobster roll - koshihikari . gribiche

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen

sorbet hang-up . ijzerkruid

tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker

zeebaars . koolraap . yuzu kosho . gefermenteerde witte kool

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

witte bio asperge . zwarte wintertruffel

crème brulée van morilles

 

hartzwezerik van kalf uit corrèze

witte bio asperge . zwarte wintertruffel

crème brulée van morilles 

 

lamszadel ‘maison greffeuiille’ (2 personen)

lente potagie . bonenkruid . artisjok

luchtige aardappel . mimolette

 

wagyu a5

geroosterd – groene asperge . friet in ossenwit

kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon

 

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad

lardo di colonnata . warmoes . barba di frate

 

noordzee tarbot . bretoense kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’

 

chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 

vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room

 

soufflé bronte pistache . sorbet framboos & sumac

 

chocolade moelleux ‘mexico 70%’ . tonka

 

millefeuille . gariguette aardbei

ganache montée . vanille ‘sao tomé’

 

cheesecake . rabarber . hibiscus . aardbei variëteiten

 

zaalbereiding . crêpe suzette

 

zaalbereiding . sabayon champagne . kersen

 

zaalbereiding . café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px).png
bottom of page