top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

Menu Boury

€335

€145 passende wijnen

€280 exclusieve wijnen

 

Menu Boury Prélude

5-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€225

€90 passende wijnen

€175 exclusieve wijnen

enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

 

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)

 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boury_Nov25_Food©HABLAR_Hr-51.jpg
MENU BOURY

taco . bluefin tonijn . ponzu . mierikswortel . kombu

inktvis koji . harissa . olijf . feta

grijze noordzeegarnaal . hoeve-ei . plate de florenville

crème brûlée 'minute' . eendenlever

 

ostra regal 'boutrais'

maïs . daidai . plankton . kimchi

wagyu tartaar . spruit . aardpeer

sint-jakobsvrucht . hazelnoot . bloemkool . kamille . postelein . rabarberwortelazijn

 

noorse langoustine . burrata . xo . kaviaar ‘gold label’

 

lijngevangen zeebaars . koolraap . béarnaise . europese kreeft . boerenkool

 

witte truffel uit alba . eekhoorntjesbrood . sponszwam

 

regionale haas . den . rode biet . veenbes . kastanje . grondwitlof

kweepeer . saffraan . pompoen 

 

crèpe normande . vanille ‘sao tomé’ 

à la carte
Boury_Mei25_Food©HABLAR_Hr-5-Ben’s iMac (2)(1).jpg
Boury_Nov25_Food©HABLAR_Hr-1.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN


langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviaar . xo

gebakken – aardpeer . wagyu . anticucho

geroosterd – pijpajuin . tijm . verveine

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe . 2 bereidingen

gemarineerd - zandwortel . gepekelde abrikoos . jalapeño

gebakken - hazelnoot . bloemkool . kamille . witte truffel uit alba

 

europese kreeft . 3 bereidingen

salade – paddenstoel . grondlof . jonagold . wintertruffel

geglaceerd – kimchi . kropsla . daikon

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviaar ‘osciètre prestige' . 3 bereidingen

hoeve-ei . bieslook

burrata . wagyu . dashi beurre blanc

rode biet . gerookte paling . gepofte rijst

 

risotto carnaroli classico . witte alba truffel . gremolata

kaviaar ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviaar ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'

eekhoorntjesbrood . cévennes ui . zwarte truffel . ratte aardappel 

wilde fazant 

witte truffel uit alba . grondlof . aardpeer . sponszwam . veenbes

regionale haas

clafoutis grondlof . den . rode biet . kastanje . schorseneer

wagyu A5 - filet pur

geroosterd - sjalot . friet in ossenwit

kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon

 

noordzee tarbot . europese kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’

 

chef’s choice . 3 kleine nagerechten
 

vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room

 

soufflé bronte pistache . witte chocolade

millefeuille . boskoop appel

ganache montée . crème catalane

 

vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel

 

crêpe suzette

 

sabayon champagne . opgelegde kersen

 

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px)-2.png
bottom of page