
MENU
€335
€145 passende wijnen
*Menu Boury Prélude
5-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€225
€85 passende wijnen
enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
*A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
*Tijdens de maand november serveren wij uitsluitend het
'15th anniversary menu à €350.
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY '15TH ANNIVERSARY'
taco . bluefin tonijn . ponzu . mierikswortel . kombu
inktvis koji . harissa . olijf . feta
grijze noordzeegarnaal . hoeve-ei . plate de florenville . imperial oscietre
ostra regal ‘boutrais’ . spruit . aardpeer
sint-jakobsvrucht uit dieppe
gemarineerd - zandwortel . abrikoos . jalapeño
gebakken - hazelnoot . bloemkool . kamille . postelein . rabarberwortelazijn
noorse langoustine . burrata . xo . kaviaar ‘gold label’
lijngevangen zeebaars . koolraap . béarnaise . europese kreeft . boerenkool
witte truffel uit alba . eekhoorntjesbrood . sponszwam
regionale haas . den . rode biet . veenbes . kastanje . grondwitlof
kweepeer . saffraan . pompoen
crèpe normande . vanille ‘sao tomé’
(1).jpg)

A LA CARTE
VOORGERECHTEN
langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviaar
gebakken – peterseliewortel . basilicum . jus langoustine met specerijen
geroosterd – pijpajuin . tijm . veeveine
sint-jakobsvrucht uit dieppe
gemarineerd - pompoen . gepekelde abrikoos . jalapeño
gebakken - eekhoorntjesbrood . aardpeer . witte truffel uit alba
europese kreeft . 3 bereidingen
salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake
zachtgegaard – bloemkool . kamille . hazelnoot . beurre noisette
lobster cake
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviaar ‘osciètre prestige' . 3 bereidingen
meloen . zoete maïs . ijzerkruid
tartaar wagyu . wasabi . gesmolten dooier . zilte groenten
lijngezangen zeebaars . butternut . gefermenteerde witte kool
kaviaar ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviaar ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
snijbiet . broccolispruit . girolles . zwarte truffel
hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'
eekhoorntjesbrood . sjalot . zwarte truffel . ratte aardappel
grijspootpatrijs
schorseneer . cantharel . eekhoorntjesbrood . veenbes
wagyu A5
geroosterd . aubergine . friet in ossenwit
kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad
lardo di colonnata . warmoes
noordzee tarbot . europese kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’
chef’s choice . 3 kleine nagerechten
vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room
soufflé chocolade 'mexico 72%'
millefeuille . framboos
ganache montée . vanille ‘sao tomé’
vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.
Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.