top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€250

€110 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€295

€130 passende wijnen

Lunch*

€165

€60 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€210

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Food_Mrt23©Hablar_Hr-34.jpg

tartelette . gado gado

gerookte paling . botermelk

platte kaas . sumac . cashew

komkommer . granny smith . hang-up . munt

pain soufflé . harissa . ansjovis

bouchot mosselen 'à la nage'

hamachi . kombucha venkel . cumbava

kabeljauw . scheermes . peterselie . zeekool . lamsoor

witte asperge

krab . maïs . daidai

hoeve-ei . oud brokkelkaas . aardappel . boekweit

tim's signatuur

kaviari paris 'osciètre prestige' . aardpeer . selder . walnoot

 

hartzwezerik . morilles . tuinboon

anjou duif . gefermenteerde pruim . eendenlever . aubergine

braambes . nuvola di latte . basilicum

aardbeivariëteiten . rabarber . bloementhee . citroenmelisse

à la carte
A LA CARTE
Boury_JAN23©SocialJpo_Hr-82.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - vintage soya . pompoen . radijs

gegrild - pijpajuin . tijmboter

gelakt - tomaat . groene kruiden

oosterschelde kreeft

salade - maïs . daidai

klauw zachtgegaard - eidooier . aardappel . asperge . oud brokkelkaas

staart geroosterd - aubergine . zeekraal . chlorofyl

 

kaviari paris . osciètre prestige'

akami bluefin tonijn . klaverzuring . dille

aardpeer . walnoot . selder . duindoornbes

polderaardappel . hooi

kaviari paris . osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalf uit corrèze - lende of zwezerik

morilles . verse pasta . groene provence asperge

hoevekip 'label aradoa' (voor 2 personen)

in hooi gerijpt - asperge . romesco . daslook . gezouten citroen

wagyu A5

entrecôte - eekhoorntjesbrood . zilverui . garum

katsu - miso . sesam

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . champignon

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . oosterschelde kreeft

asperge . jonge spinazie . aardappel . bearnaise kreeft

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

soufflé bronte pistache . aardbei . citroen

crêpe normande

sabayon . champagne

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page