BOURY . POST-CORONA


We zijn opnieuw vertrokken, en bijna zo goed als weer in het normale ritme.
Mogen we u vragen nog even met volgende rekening te houden?

1.  In de maand juli kunt u kiezen voor het menu Boury in 5 gangen (€125) of in 6 (€145).
 


2. Wie reserveert voor de lunch wordt verwacht aan te komen tussen 12u00 en 12u45. Dit om u op een aangenaam tempo

te kunnen bedienen, gezien we uiterlijk om 17u00 dienen af te ronden. 

3.
Op zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen wordt enkel het 6-gangen menu geserveerd. Ook op dinsdagavond 20 juli wordt enkel het 6-gangen menu geserveerd.

Thanks!

BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.

Menu Boury

            teasers en 6 gerechten

 

                        .

                        teasers en 5 gerechten

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

                        .

                        teasers en 4 gerechten

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op zaterdagavond)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u, 's avonds om 00u30. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
Food_Juni_21_LR-150.jpg
MENU BOURY

komkommer . selder . groene appel . geitenkaas . earl grey

maïs . yuzu . katsuobushi

sandwich geglaceerde kip . zoete aardappel . thai curry

tartelette . gerookte oosterscheldepaling . miso eigeel

meringue . foie gras . sakura

chawanmushi . lente ui . scheermes . cumbava

zeeuwse hangcultuur mosselen . brandnetel

akami bluefin tonijn . daikon . huacatay

sardien 'villagarcia' . tomaat . olijf . amarant . zeekraal

zeetong . lamsoor . venkel . courgette . kreeft . dragon

ravioli zwarte truffel . paddenstoel . hazelnoot

txogitxu 'cultuurrund' . mole . boontjes

opperdoezer . wilde asperge

abrikoos . amandel . mascarpone

crème brulée . spiced caramel

 

€145

€125 (5-gerechten)

€100 (4-gerechten)
 


Kaaskar in plaats van het nagerecht aan €12.

 
BOURY_JuniZaal(LR)-56.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €12,5.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.