
MENU
€325
€135 passende wijnen
Lunch*
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€220
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
semifreddo citroenverbena . açai vrucht
johannesbrood . olijf . burrata . kalamansi
tamarillo . oranjebloesem . kapper . sesam
rode biet . geitenkaas
bluefin tonijn . oost-indische kers . nori . kombu . kumquat
gekonfijte tomaat . dragon . belotta . lardo di colonnata
langoustine . xo . knolselder . duindoornbes . amandel
zalmforel . koolrap . gefermenteerde witte kool . tapioca
bretoense kreeft . witte bio asperge
parmezaanse kaas . basilicum . lamsoor
lobster roll . koshihikari . gribiche
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker
morilles . aardpeer . zwarte truffel . walnoot . brioche
belgisch cultuurrund . zandwortel . daslook . artisjok . doperwt
cloudberry . hang-up . bloedsinaas . den
cheesecake . rabarber . hibiscus


A LA CARTE
VOORGERECHTEN
langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’
gebakken – knolselder . xo . duindoornbes . amandel
geroosterd – pijpajuin . tijm
bluefin tonijn . 3 bereidingen
komkommer . saké . bergamot
sashimi . mierikswortel . daikon
tartaar . sandwich . gesmolten dooier
bretoense kreeft . witte bio asperge . 3 bereidingen
salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake
geroosterd – parmezaanse kaas . zilte groenten
lobster roll - koshihikari . gribiche
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen
sorbet hang-up . ijzerkruid
tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker
zeebaars . koolraap . yuzu kosho . gefermenteerde witte kool
kaviari paris ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviari paris ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
witte bio asperge . zwarte wintertruffel
crème brulée van morilles
hartzwezerik van kalf uit corrèze
witte bio asperge . zwarte wintertruffel
crème brulée van morilles
lamszadel ‘maison greffeuiille’ (2 personen)
lente potagie . bonenkruid . artisjok
luchtige aardappel . mimolette
wagyu a5
geroosterd – groene asperge . friet in ossenwit
kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad
lardo di colonnata . warmoes . barba di frate
noordzee tarbot . bretoense kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’
chef’s choice . 3 kleine nagerechten
vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room
soufflé bronte pistache . sorbet framboos & sumac
chocolade moelleux ‘mexico 70%’ . tonka
millefeuille . gariguette aardbei
ganache montée . vanille ‘sao tomé’
cheesecake . rabarber . hibiscus . aardbei variëteiten
zaalbereiding . crêpe suzette
zaalbereiding . sabayon champagne . kersen
zaalbereiding . café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.
Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.