BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.

Menu Boury

            teasers en 6 gerechten

 

                        .

                        teasers en 5 gerechten

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

                        .

                        teasers en 4 gerechten

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op zaterdagavond)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u, 's avonds om 00u30. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
Boury - Food - Aug '21 (HR)-5.jpg
MENU BOURY

sandwich sesam . txogitxu cultuurruund

crispy cup . harissa . ansjovis . roeselare oud brokkel

tartelette . aubergine . miso . noordzeekrab . komkommer

roodbaars . bieslook . cumbava

thai fish cake . rode curry

m'hamsa couscous . kokkel . wulken . ras-el-hanout

gerookte paling . bulgur . mosterzaad . botermelk

sint-jakobsnoot . kervelwortel . duindoornbes . yuzu kosho

kabeljauwrug . scheermes . roodhoorntjeswier . vin jaune

haas . knolselder . schorseneer . zilverui

granny smith . earl grey . bergamot

kissabel rouge . kastanje . madong 70%

 

€145

€125 (5-gerechten)

€100 (4-gerechten)

Kaaskar in plaats van het nagerecht aan €12.

 
A LA CARTE
Boury - Food - Aug '21 (HR)-99.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - bulgur . mosterdzaad . botermelk

geroosterd - beenmerg . veldsla . jus corail

europese kreeft

bloemkool . witte truffel uit alba

geroosterd - kervelwortel . roodhoorntjeswier . jus specerijen

imperial heritage caviar

otoro bluefin tonijn

soufflé sint-jakobsnoot

noirmoutier aardappel . irish mòr oester

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado .eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

polderhaas

hazenpastei . rode biet

hazenrug . knolselder . champignons . bittere chocolade

civet van de bout . eendenlever . eekhoorntjesbrood

wilde fazant

witlof . aardpeer . veenbes

vol-au vent van de bout . aardappel . witte alba truffel

taco . cremeux fazant

entrecôte txogitxu 'cultuurrund'

lampong peper . schorseneer . salade . friet in ossenwit

kabeljauwrug 

scheermes . venkel . japanse andoorn

fideuà . grijze noordzeegarnalen

noordzeetarbot . blauwe kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

soufflé hazelnoot . hazelnootstructuren . vanille . haïtiaanse chocolade

crêpe normande

crêpe suzette

sabayon grand marnier . vanille 'bleue de la réunion'

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €12,5.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.