top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€250

€110 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€295

€130 passende wijnen

Lunch*

€165

€60 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€210

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_JAN23©SocialJpo_Hr-73.jpg

tartelette . gado gado

gerookte paling . pijnboompit . forelkuit

quinoa . platte kaas . sumac . cashew

sandwich tamarillo . duindoornbes

grijze noordzeegarnalen . dragon . rabarber

gefruite dumpling . toban djan . taro . wostyn mosterd . bosbes

schorseneer . groene kruiden

hamachi . kombucha venkel . cumbava

 

bretoense sint-jakobsvrucht . zeekool . gefermenteerde kool

flan langoustine . radijs . meyer citroen

tim's signatuur

royal belgian caviar . hopscheut . hoeve-ei . oude geuze

eendenlever . morilles . zwarte wintertruffel . tuinboon

lam van slagerij vande walle

violette artisjok . groene provence asperge

tortellini . doperwt

pompelmoes . yakumi

bloedsinaas . honing . bijenwas . hang-up . chocolade karamel

à la carte
Boury_JAN23©SocialJpo_Hr-82.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - vintage soya . pompoen

gegrild - pijpajuin . tijmboter

chawanmushi - radijs . jus langoustine met specerijen

bretoense sint-jakobsvrucht

gemarineerd - avocado . botermelk . citruskaviaar

gebakken - aardpeer . zwarte wintertruffel

farcie - groene kruiden . zeekool . dashi beurre blanc

poperingse hopscheuten

langoustine . gepocheerd hoeve-ei . 3 fonteinen 'armand & gaston'

royal belgian caviar 'boury selection'

akami bluefin tonijn . klaverzuring . dille

schelvis . gefermenteerde kool

polderaardappel . hooi

royal belgian caviar 'boury selection'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf

aardpeer . morilles . verse pasta . provence asperge

kalfslende uit corrèze

daslook . violet artisjok . morilles

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

wagyu a5

lende - zilverui . paddenstoel

dumpling van de nek - koolraap . garum

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . champignon

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . europese kreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon . champagne

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page