top of page
MENU
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

Lunch**

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 21/12/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-2.jpg

geitenkaas . tomatenwater . lavas

semifreddo olijfolie . aubergine . romesco

tomaatjes uit eigen tuin . rabarber . verveine

gyoza . buikspek . galangal

akami bluefin tonijn . barilotto . daslookkapper

ceviche roodbaars . duindoornbes . papaja

 

hamachi . zeeuwse kokkel . komkommer . tijgermelk . cashew

 

lijngevangen zeebaars . inktvis . olijf . venkel . basilicum

          tims signatuur

          kaviari paris ‘osciètre prestige’ . belgisch cultuurrund 'berugi'

          oesteremulsie met plankton

schotse kreeft

maïs . chorizo . opgelegde citroen . courgette . gochujang

tartelette . corail . radijs . prei

eendenlever . gerookte paling . biet . brioche

 

reebok . kers . bospaddenstoel . den . roscoff ui

druif . verjus . groene shiso

framboos . vijg . bronte pistache . roos

à la carte
A LA CARTE
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-10.jpg
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-45.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

tartaar - boekweitnoedels . kaviari paris 'osciètre prestige'

geroosterd - pijpajuin . tijm

à la nage - saffraan

schotse kreeft

groene papaja . komkommer . tijgermelk . gunkan tororo kombu

maïs . chorizo . opgelegde citroen . courgette . gochujang

tartelette . corail . komkommer . prei

risotto witte alba truffel

kaviari paris 'osciètre prestige'

sashimi & tartaar . akami bluefin tonijn

belgisch cultuurrund . burrata . oesteremulsie met plankton

hoeve-ei . grijze noordzee garnalen

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

kaviari paris 'osciètre prestige'

pomme moscovite . melkwei . hooi

vegetarische seizoensbereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

hartzwezerik . roscoff ui . opgelegde wintertruffel

duif uit anjou

gesouffleerde aardappel . cevennes ui . eendenlever

wagyu A5

geroosterd - groene asperge . artisjok . friet in ossenwit

tartaar - miso . kropsla . daslookkapper

reebok

kers . bospaddenstoel . boekweit

grijspootpatrijs

hersttruffel . bospaddenstoel . veenbes . aardpeer

lijngevangen zeebaars

fideuà . pijlinktvis . basilicum . boekweit

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs

franse vijg

framboos . bronte pistache . roos

gebakken . vanille

Millefeuille 'a la minute' . framboos . vanille 'tahiti'

crêpe suzette

sabayon champagne . kersen

café glacé

MENU INSPIRATIE
WIJNEN - BIEREN
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page