top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€260

€110 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€305

€130 passende wijnen

Lunch*

€170

€60 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€215

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Sept_FS©Hablar_Hr-8.jpg

avocado . passievrucht . tamarinde

spruit . parmezaanse kaas . savora

makreel . mierikswortel . zeesla . gember

moules parquées . lavas

schorseneer . sherry

crispy fishcake . saffraan

grijze noordzeegarnaal . pandan

 

hamachi . radijs . gerookte daikon . gefermenteerde pruim

groene aardbei . venkelbloesem . daslookkapper . barilotto

 

bretoense langoustine

koolraap . cime di rapa . specerijen

bloemkool . katsuobushi . basilicum

 

sint-jakobsvrucht . winterprei . lardo di colonnata . gochujang . yuzu

 

          kaviari paris ‘osciètre prestige’ . zeebaars ‘ikejime’ . dashi . venkel

 

witte alba truffel . grondwitlof . aardpeer . hazelnoot

 

reebok . den . opgelegde kriekjes . eekhoorntjesbrood . radicchio . gele biet

 

mandarijn . kumquat . kalamansi . maqaw peper

 

speculoos . duindoornbes . butternut

à la carte
A LA CARTE
Boury_Juli23©HABLAR_Hr-100.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - venkel . dashi . hazelnootboter

geroosterd - pijpajuin . tijm

gelakt - koolraap . cime di rapa . jus langoustine

bretoense kreeft

salade - gefermenteerde pruim . radijs . daslookkapper

tartelette - avocado . barilotto

geroosterd - risotto aardpeer . herfsttruffel . jus kreeft met specerijen

 

sint-jakobsvrucht 

gemarineerd - witte alba truffel . bloemkool . katsuobushi

gebakken - winterprei . lardo 'basque opital' . yuzu kosho

kaviari paris 'osciètre prestige'

sashimi akami bluefin tonijn

hoeve-ei . grijze garnalen

polderaardappel . hooi . melkwei

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoensbereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalf uit corrèze - lende of zwezerik

spruit . peterseliewortel . bospaddenstoel . bonnotte aardappel

belgische ree

gerookt in kersenhout - opgelegde kriekjes . gele biet . radicchio

haas uit de regio

grondwitlof . eekhoorntjesbrood . veenbes

civet van de bout . boekweit . herfsttruffel

wagyu A5

entrecôte - aardpeer . kropsla

tartaar - miso . sesam . maïs

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . paddenstoel

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé mexicaanse chocolade

crêpe normande

sabayon champagne . schone van boskoop

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page