BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten.

Menu Boury

            teasers en 6 gerechten

 

                        .

                        teasers en 5 gerechten

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

                        .

                        teasers en 4 gerechten

(enkel 's middags en niet op feestdagen)

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
Boury_JAN22_Food_HR-73.jpg
MENU BOURY

brusselse wafel . prei emulsie . harissa . gezouten ansjovis

tartaar txogitxu rund . sesam

sandwich kippenlever . sakura bloesem

crémeux asperges . cecina de buey

spicy kabeljauw . gefermenteerde knoflook . citroengras

taco . merguez . hang-up

burrata . gerookte forelkuit . zeekraal . doperwt

akami bluefin tonijn . tomaat  . soja . yuzu

witte bio asperge

kabeljauw . bellota . pantelleria kappers . pijnboompit . daslook

oosterscheldekreeft . hoeve-ei . zuurdesem

hartzwezerik . ravioli petit-gris . morilles . tuinbonen

coquelet . aubergine . basilicum . venkel . korenaar asperge . sherry

rabarber . ijzerkruid . bloementhee

aardbei variëteiten . pistache . bijenpollen

 
Boury_JAN22_Food_HR-27.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - radijs . granny smith . plankton

gegrild - lente-ui . tijmboter

à la nage - zeekool . lamsoor

oosterscheldekreeft

salade - witte bio asperge . tuinkruiden

geroosterd . fideuà . burrata

imperial heritage caviar

otoro bluefin tonijn

sint-jakobsvrucht  . crème double

noirmoutier aardappel

royal belgian caviar

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

donburi wagyu A5

boekweitnoedels . avocado . eidooier . vintage soya

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

hartzwezerik van kalf

morilles . bio asperge . tuinbonen . verse pasta

kalfslende uit corrèze

morilles . bio asperge . tuinbonen

aardappelmousseline . parmezaanse kaas

duif uit anjou

doperwt . kropsla . groene asperge . daslook

tartelette . gekonfijte boutjes . linzen . macadamianoot

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . dry-aged biet

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . oosterscheldekreeft

spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus

crêpe normande

sabayon grand marnier . vanille 'bleue de la réunion'

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

 
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €14.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.