top of page
MENU
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg

Menu Boury*

€270

€115 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€315

€130 passende wijnen

Lunch**

€175

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur**

€220

€80 passende wijnen

niet op vrijdagavond en zaterdagavond (vanaf 01 juni)

** enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Nov23_Food©HABLAR_Lr-1.jpg

platte kaas . radijs . gorgonzola dolce

doperwt . munt . savora

akami bluefin tonijn . barilotto . daslookkapper

bonnotte aardappel . kapperblad . aubergine . feta

sardine . tomami . zure room

papaja . yuzu kosho . pandan . cashew

 

garnaal ‘ama ebi’ . zandwortel . venkel . basilicum . botermelk . combava

 

tarbot . gerookte paling . witte asperge . amandel . oranjebloesem . verbena

 

schotse kreeft

aardpeer . granny smith . kalamansi . corail . biet . komkommer

gelakt . knolselder . duindoornbes

 

          tims signatuur

          kaviari paris ‘osciètre prestige’ . witte bio asperge . feuilleté

 

tagliatelle inktvis . iberico . risotto . tuinboon . bonenkruid

 

kalfscarré uit corrèze . daslook . romesco . pijnboompit . ansjovis

aardbeivariëteiten . honingbes . shiso . vlierbloesem

 

rabarber . hibiscus . amazake . vanille tahiti

à la carte
A LA CARTE
Boury_Food_MRT©HABLAR_Hr-47.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

tartaar - boekweitnoedels . tonburi

geroosterd - pijpajuin . tijm

risotto . safraan . bonenkruid

schotse kreeft

salade - zwarte truffel . groene kruiden . bloemkool . boontjes

geroosterd en gelakt - knolselder . duindoornbes . zeekraal

hartzwezerik van kalf

witte bio asperges . gerookte paling . vin jaune

kaviari paris 'osciètre prestige'

sashimi & tartaar . akami bluefin tonijn

witte bio asperges . feuilleté

hoeve-ei . grijze noordzee garnalen

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

kaviari paris 'osciètre prestige'

pomme moscovite . melkwei . hooi

vegetarische seizoensbereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

morilles . tuinboon . witte bio asperges . bonnotte aardappel

duif uit anjou

zwarte truffel . doperwt . cévennes ui . eendenlever

wagyu A5

geroosterd - groene asperge . daslook . artisjok

tartaar - miso . kropsla

belgisch cultuurrund 'berugi'

tartaar van onglet - mierikswortel . paddenstoel

entrecôte - friet in ossewit . lampong peper

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade 'talukalum 75%' . vanille ijs

regionale aardbei . rabarber . amazake . vanille 'tahiti'

citroen cedraat

taartje

colonel

givré

Millefeuille 'a la minute' . gezouten karamel . vanille 'tahiti'

crêpe normande

sabayon champagne . regionale aardbei

café glacé

MENU INSPIRATIE
WIJNEN - BIEREN
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page