BOURY . POST-CORONA


We zijn opnieuw vertrokken, en bijna zo goed als weer in het normale ritme.
Helaas zullen we nog even rekening moeten houden met een aantal beperkingen, waarvan het sluitingsuur om 23u30 tot 30 juni ongetwijfeld de grootste impact zal hebben. Mogen wij je vragen om rekening te houden met volgende?

1. Tot eind juni wordt slechts 1 menu geserveerd, namelijk het menu Boury in 5 gangen (€125).

2. Vanaf 1 juli, met de wijziging van het verplichte sluitingsuur naar 01u00, wordt het menu Boury zowel in 5 als in 6 (€145) gangen geserveerd. Op zaterdagavond en zondagmiddag kunt u enkel kiezen voor het 6-gangen menu.


2. Wie reserveert voor de lunch wordt verwacht aan te komen tussen 12u00 en 12u45. Dit om u op een aangenaam tempo

te kunnen bedienen, gezien we uiterlijk om 17u00 dienen af te ronden. 

3. Voor het diner is jouw aankomst voorzien om 19u00 - 19u15.


Alvast bedankt voor de medewerking!

BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENUKEUZE

U hebt de keuze uit verschillende menuformules en kaartgerechten, afhankelijk van wat u verkiest en wanneer u komt dineren:

Menu Boury

            teasers en 6 gangen

 

                        of

                        teasers en 5 gangen

(niet op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen)

Menu Biz

            teasers en 4 gangen

(elke middag, behalve op feestdagen)

A la carte

(niet op zaterdagavond)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

 
BOURY - Food (Sept 20)(HR)-29.jpg
MENU BOURY

otoro . maïs . yuzu . bonito

sandwich geglaceerde kip . zoete aardappel . thai curry

tartelette . gerookte oosterscheldepaling . miso eigeel

tempura spinazie . pancetta gallega

bio tomaatjes van boer bert . burrata

meringue . foie gras . sakura

chawanmushi . grijze noordzeegarnalen . duindoornbes

borlotti bonen . octopus . gezouten citroen . olijf

makreel . komkommer . melkwei . mierikswortel . dille

tarbot . langoustine . courgette

kreeft . kreeftenboter . witte duinasperge . zeekraal . lamsoor

lam 'greffeuille' . violette artisjok

shoarma . okra

abrikoos . amandel . mascarpone

crème brûlée spiced caramel

 

€125
 


Kaaskar in plaats van het nagerecht aan €12.

BOURY - Food (Sept 20)(HR)-12.jpg
 
 
MENU BIZ 

Dagelijks wisselend marktmenu.

Teasers en 4 gangen aan €85

 

Dit menu serveren we enkel 's middags. 

(niet op zondagmiddag)

 

BOURY_JuniZaal(LR)-56.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. Deze wijnen worden geserveerd per glas en variëren van €8,5 tot €12,5.


De sommelier houdt zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.