top of page
BOURY_JuniZaal(LR)-9.jpg
MENU

Menu Boury

€260

€110 passende wijnen

Menu Boury Signatuur

€305

€130 passende wijnen

Lunch*

€170

€60 passende wijnen

Lunch Signatuur*

€215

€70 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/10/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Food_Mrt23©Hablar_Hr-34.jpg

watermeloen . yuzu kosho

komkommer . granny smith . hang-up . munt

bio tomaatjes

pain soufflé . aubergine . txogitxu 'cultuurrund'

gado gado . sambal

tortellini . lamsschouder . parmezaanse kaas

tonijn 'balfegó' . sake . avocado . lavas

noordzee tarbot . zeeuwse mossel . citrusafrikaan

bretoense langoustine

bloemkool . katsuobushi . basilicum

zoete paprika . gepekelde vlierbloesem . daslookkapper . gerookte radijs

tim's signatuur

kaviari paris 'osciètre prestige' . zeebaars 'ikejime' . venkel . dashi . hazelnootboter

 

eekhoorntjesbrood . dooierzwam . cévennes ui . drop . amandel

anjou duif . gefermenteerde pruim . eendenlever . borlotti boon

framboos . nuvola di latte . zuring

wijngaardperzik . vlierbloesem

sablé . pêche de gascogne . vanille 'bleue de la réunion'

à la carte
A LA CARTE
Boury_JAN23©SocialJpo_Hr-82.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

gemarineerd - vintage soya . pompoen . radijs

geroosterd - pijpajuin . tijmboter

gelakt - zoete puntpaprika . gepekelde bloesems

bretoense kreeft

salade - groene appel . selder . yuzu kosho

tartelette - avocado

geroosterd - risotto aardpeer . herfsttruffel . jus kreeft met specerijen

 

kaviari paris 'osciètre prestige'

sashimi akami bluefin tonijn

langoustine . venkel . dashi

polderaardappel . hooi . melkwei

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

vegetarische seizoen bereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalf uit corrèze - lende of zwezerik

cévennes ui . gefermenteerde look . amandel . paddenstoel

reebok uit de westhoek

gerookt in kersenhout - opgelegde kriekjes . gele biet

grijspootpatrijs

gekonfijt in druivenblad - bospaddenstoel . herfsttruffel . aardpeer

wagyu A5

entrecôte - eekhoorntjesbrood . zilverui . garum

katsu - miso . sesam . maïs

txogitxu 'cultuurrund'

tartaar van onglet . mierikswortel . paddenstoel

entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoen bereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé bronte pistache

crêpe normande

sabayon . champagne

bio citroensorbet 'kolonel'

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page