
MENU
€335
€135 passende wijnen
Lunch*
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
Beschikbaar tot en met september '25
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€225
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
.jpg)
MENU BOURY
sando . pompoenpitpraliné . balsamico
tomaatjes uit eigen tuin . wortel . citroentijm . stracchino . shiso
taco . peru verde
pesto mizuna . crèmeux gerookte makreel
scheermes . kikkererwt . ras el hanout . pinda
hamachi . spitskool . escabeche . vlierbloesem . jalapeño
zeebaars 'ikejime' . gezouten met ansjovis . courgette . lardo di colonata . yuzu kosho
tostada 'don bocarte'
europese kreeft . doperwt . basilicum . venkel . bouillon tomaat
kaviari paris ‘osciètre prestige’
wagyu . lamsoor . zeekraal . gesmolten dooier
aubergine . baba ganoush . puntpaprika . chorizo . geroosterde paling
zomerree . peultjes . bospaddenstoel . kers . sakura
framboos . braambes . schapenyoghurt . verveine
abrikoos . amandel . bonenkruid . gefermenteerde honing
(1).jpg)
.jpg)
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’
gebakken – doperwt . lamsoor . basilicum . jus langoustine
geroosterd – pijpajuin . tijm
bluefin tonijn . 3 bereidingen
tartaar - akami . avocado . mierikswortel
sashimi - spitskool . vlierbloesem . jalapeño
eendenlever . sesam . kweepeer
europese kreeft . 3 bereidingen
salade – artisjok . zwarte truffel . shiitake
zachtgegaard – sojaboon . oregano . venkel . bouillon tomaat
lobster cake
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen
meloen . zoete maïs . ijzerkruid
tartaar wagyu . wasabi . gesmolten dooier . zilte groenten
lijngezangen zeebaars . butternut . gefermenteerde witte kool
kaviari paris ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviari paris ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
doperwt . broccolispruit . girolles . zwarte truffel
hartzwezerik van kalf uit corrèze 'en cocotte'
eekhoorntjesbrood . sjalot . zwarte truffel . ratte aardappel
zomerree
peultjes . chantarellen . sakura . kersen
wagyu A5
geroosterd . aubergine . friet in ossenwit
kropsla . daslookkapper . tomaat . dragon
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit . kapperblad
lardo di colonnata . warmoes
noordzee tarbot . europese kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar ‘geselecteerde hoevekazen’
chef’s choice . 3 kleine nagerechten
vanille ijs ‘sao tomé’ . van dender ‘madagaskar 72%’ . geslagen room
soufflé chocolade 'mexico 72%'
millefeuille . framboos
ganache montée . vanille ‘sao tomé’
vanille ijs ‘sao tomé’ . hazelnoot uit piemonte . karamel
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN - ALCOHOLVRIJ
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.
Daarnaast is er steeds ook de mogelijkheid om te proeven van alcoholvrije alternatieven op basis van vruchten, kruiden en groenten.