top of page
MENU
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

Lunch**

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 21/12/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
MENU BOURY
Boury_Sept24_Food©HABLAR_Hr-40.jpg

cigarillo . vintage soya . yuzu

zuurkool . gekarameliseerd buikspek . zwarte look . hang-up

sando . bluefin tonijn . mierikswortel

maïscroustade . winterprei . combava

crème brulée ‘minute’ . eendenlever . rode biet

grijze garnalen . maïs . zoete paprika . pinda

 

hamachi kingfish . komkommer . tijgermelk . cashewnoot

gunkan sushi . tororo kombu

crispy fishcake

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe . wintertruffel

kervelwortel . beenmerg . dashi . beurre noisette

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . inktvis . peterselie . chipotle peper

 

noordzeekrab . flan mossel-vadouvan . venkel . kamille

koningskrab . tijm

 

aardpeer . peterseliewortel . andoorn . boerenkool . bouillon iberico-roscoff ui

 

regionale haas 

miso . pompoen . walnoot . grevenbroecker . grondwitlof . jonagold

doyenné peer . saffraan . bijenwas

 

baba au rhum . gezouten karamel . vanille ‘bleue de la réunion’

à la carte
A LA CARTE
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-10.jpg
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-45.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine

tartaar - boekweitnoedels . kaviari paris 'osciètre prestige'

geroosterd - pijpajuin . tijm

à la nage - saffraan

krab

groene papaja . komkommer . tijgermelk

gunkan sushi . tororo kombu

koningskrab . tijmboter

risotto witte alba truffel

kaviari paris 'osciètre prestige'

sashimi & tartaar . akami bluefin tonijn

inktvis . peterselie . chipotle peper

hoeve-ei . grijze noordzee garnalen

kaviari paris 'osciètre prestige'

old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr

kaviari paris 'osciètre prestige'

pomme moscovite . melkwei . hooi

vegetarische seizoensbereidingen

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

hartzwezerik . bonnette aardappel . wintertruffel . eekhoorntjesbrood

duif uit anjou

eendenlever . rode biet . cévennes ui . gesouffleerde aardappel

wagyu A5

geroosterd - groene asperge . artisjok . friet in ossenwit

tartaar - miso . kropsla . daslookkapper

reebok

knolselder . veenbes . grevenbroecker . boekweit

regionale fazant

witte alba truffel . witloof . potagie knolgroenten . boerenkool

lijngevangen zeebaars

gemarineerde sint-jakobsvrucht . kervelwortel . largo di colonnata . beurre noisette

noordzeetarbot . bretoense kreeft

venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel

vegetarische seizoensbereidingen

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs

doyenné peer . saffraan . bijenwas

wattleseeds . melkchocolade ‘van dender’

crêpe suzette

sabayon champagne . kersen

café glacé

MENU INSPIRATIE
WIJNEN - BIEREN
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page