top of page
MENU
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

Lunch*

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
Boury_Sept24_Food©HABLAR_Hr-40.jpg
MENU BOURY

cigarillo . vintage soya . yuzu

biscuit spek . oud groendal kaas . kervel

polenta . zoete aardappel . kumquat . wortel

sando . noordzeekrab . mierikswortel

pijlinktvis . peterselie . combava . jus strandkrab . poudre d'or

 

bluefin tonijn . kaki . saké . gerookte radijs . bergamot

 

langoustine . ijspegel . gember . chipotle peper

 

sint-jakobsvrucht uit dieppe

gebakken . kervelwortel . beenmerg . corail

gemarineerd . cecina wagyu

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . sponszwam . eidooier . walnoot

 

zwarte truffel . eendenlever . grondlof . schorseneer . kapperblad

 

jonge duif uit steenvoorde

rode biet . morilles . cévennes ui . banyuls . geranium

 

cheese cake . mandarijn . bloedsinaas . citroenverbena

 

baba au rhum . gezouten karamel . vanille ‘bleue de la réunion’

à la carte
A LA CARTE
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-10.jpg
Boury_11Jul©HABLAR_Hr-45.jpg

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’

gebakken – ijspegel . chipotle peper

geroosterd – pijpajuin . tijm

 

bluefin tonijn . 3 bereidingen

kaki . saké . bergamot

gunkan sushi . gerookte radijs . tororo kombu

sashimi . mierikswortel . daikon

 

koningskrab en noordzeekrab . 2 bereidingen

avocado . gesmolten dooier

geroosterd – tijmboter . aardpeer

 

sint-jakobsvrucht . 2 bereidingen

gemarineerd – zwarte truffel . pompoen . jonagold . hazelnoot

geroosterd – kervelwortel . beenmerg . corail

 

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen

tartaar wagyu 

zeebaars . venkel . yuzu kosho

sponszwam . eidooier . walnoot

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

hartzwezerik . zwarte wintertruffel

grondlof . schorseneer . bonnotte aardappel

 

anjou duif

rode biet . cévennes ui . eendenlever . soufflé aardappel

wagyu A5

geroosterd – morilles . aardpeer . friet in ossenwit

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit

lardo di colonnata . snijbiet . barba di frate

noordzee tarbot . schotse kreeft

canneloni . jonge spinazie . venkel

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs

coupe colonel

cheesecake . mandarijn . bloedsinaas . ijzerkruid

crêpe suzette

sabayon champagne . kersen

café glacé

MENU INSPIRATIE
WIJNEN - BIEREN
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

bottom of page