-9.jpg)
MENU
€250
€110 passende wijnen
€295
€130 passende wijnen
Lunch*
€165
€60 passende wijnen
Lunch Signatuur*
€210
€70 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond en zon- en feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2023. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY

tartelette . gado gado
gerookte paling . pijnboompit . forelkuit
quinoa . platte kaas . sumac . cashew
sandwich tamarillo . duindoornbes
grijze noordzeegarnalen . dragon . rabarber
gefruite dumpling . toban djan . taro . wostyn mosterd . bosbes
schorseneer . groene kruiden
hamachi . kombucha venkel . cumbava
bretoense sint-jakobsvrucht . zeekool . gefermenteerde kool
flan langoustine . radijs . meyer citroen
tim's signatuur
royal belgian caviar . hopscheut . hoeve-ei . oude geuze
eendenlever . morilles . zwarte wintertruffel . tuinboon
lam van slagerij vande walle
violette artisjok . groene provence asperge
tortellini . doperwt
pompelmoes . yakumi
bloedsinaas . honing . bijenwas . hang-up . chocolade karamel

A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
gemarineerd - vintage soya . pompoen
gegrild - pijpajuin . tijmboter
chawanmushi - radijs . jus langoustine met specerijen
bretoense sint-jakobsvrucht
gemarineerd - avocado . botermelk . citruskaviaar
gebakken - aardpeer . zwarte wintertruffel
farcie - groene kruiden . zeekool . dashi beurre blanc
poperingse hopscheuten
langoustine . gepocheerd hoeve-ei . 3 fonteinen 'armand & gaston'
royal belgian caviar 'boury selection'
akami bluefin tonijn . klaverzuring . dille
schelvis . gefermenteerde kool
polderaardappel . hooi
royal belgian caviar 'boury selection'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
vegetarische seizoen bereidingen
HOOFDGERECHTEN
hartzwezerik van kalf
aardpeer . morilles . verse pasta . provence asperge
kalfslende uit corrèze
daslook . violet artisjok . morilles
aardappelmousseline . parmezaanse kaas
wagyu a5
lende - zilverui . paddenstoel
dumpling van de nek - koolraap . garum
txogitxu 'cultuurrund'
tartaar van onglet . mierikswortel . champignon
entrecôte . lampong peper . friet in ossenwit
noordzeetarbot . europese kreeft
spitskool . jonge spinazie . aardappel . kreeftenbearnaise
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion . geslagen room . chocolade saus
crêpe normande
sabayon . champagne
bio citroensorbet 'kolonel'
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN
De sommelier stelt bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houdt de sommelier zelf heel erg van bieren en schenkt dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.