MENU
€325
€135 passende wijnen
Lunch**
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€220
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 21/12/2024. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's middag is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.
MENU BOURY
geitenkaas . tomatenwater . lavas
semifreddo olijfolie . aubergine . romesco
tomaatjes uit eigen tuin . rabarber . verveine
gyoza . buikspek . galangal
akami bluefin tonijn . barilotto . daslookkapper
ceviche roodbaars . duindoornbes . papaja
hamachi . zeeuwse kokkel . komkommer . tijgermelk . cashew
lijngevangen zeebaars . inktvis . olijf . venkel . basilicum
tims signatuur
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . belgisch cultuurrund 'berugi'
oesteremulsie met plankton
schotse kreeft
maïs . chorizo . opgelegde citroen . courgette . gochujang
tartelette . corail . radijs . prei
eendenlever . gerookte paling . biet . brioche
reebok . kers . bospaddenstoel . den . roscoff ui
druif . verjus . groene shiso
framboos . vijg . bronte pistache . roos
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine
tartaar - boekweitnoedels . kaviari paris 'osciètre prestige'
geroosterd - pijpajuin . tijm
à la nage - saffraan
schotse kreeft
groene papaja . komkommer . tijgermelk . gunkan tororo kombu
maïs . chorizo . opgelegde citroen . courgette . gochujang
tartelette . corail . komkommer . prei
risotto witte alba truffel
kaviari paris 'osciètre prestige'
sashimi & tartaar . akami bluefin tonijn
belgisch cultuurrund . burrata . oesteremulsie met plankton
hoeve-ei . grijze noordzee garnalen
kaviari paris 'osciètre prestige'
old fashioned 50 gr / 125 gr / 250 gr
kaviari paris 'osciètre prestige'
pomme moscovite . melkwei . hooi
vegetarische seizoensbereidingen
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
hartzwezerik . roscoff ui . opgelegde wintertruffel
duif uit anjou
gesouffleerde aardappel . cevennes ui . eendenlever
wagyu A5
geroosterd - groene asperge . artisjok . friet in ossenwit
tartaar - miso . kropsla . daslookkapper
reebok
kers . bospaddenstoel . boekweit
grijspootpatrijs
hersttruffel . bospaddenstoel . veenbes . aardpeer
lijngevangen zeebaars
fideuà . pijlinktvis . basilicum . boekweit
noordzeetarbot . bretoense kreeft
venkel . jonge spinazie . kreeftenbearnaise . luchtige aardappel
vegetarische seizoen bereidingen
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'bleue de la réunion' . geslagen room . chocolade saus
soufflé chocolade 'madagaskar 72%' . vanille ijs
franse vijg
framboos . bronte pistache . roos
gebakken . vanille
Millefeuille 'a la minute' . framboos . vanille 'tahiti'
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
WIJNEN - BIEREN
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.