top of page
PARTNERS OF BOURY
 

Bij Boury gaat het streven naar de hoogste en consistente kwaliteit verder dan de keuken. We zijn trots om samen te werken met partners die onze filosofie delen en zich inzetten voor excellentie. Samen omarmen we de waarden van vakmanschap, innovatie en onwrikbare kwaliteitsnormen. 

GREENPAN

Boury kookt enkel met topproducten. De beste ingrediënten én kookmateriaal van topkwaliteit. Want ook waar je mee kookt, is belangrijk. Daarom kiezen we voor de PFAS-vrije pannen van het Belgische merk GreenPan. Hun missie? Keukens ter wereld PFAS-vrij maken! Want deze controversiële chemicaliën wil je liever niet op je bord.

GreenPan maakt hoge kwaliteit PFAS-vrij kookmateriaal en bakvormen. Sinds kort hebben ze ook unieke keukentoestellen met PFAS-vrije keramische antikleeflaag in het gamma.

Onze chef is het gezicht van de GreenPan Premiere reeks, zijn absolute favoriet om mee te koken. Deze hightech collectie bevat onder andere braadpannen, gemaakt van professioneel 3-laags roestvrij staal voor indrukwekkende kook- en bakresultaten. Premiere staat voor knap design, meesterlijke technologie en uitstekende prestaties. De Premiere collectie van GreenPan laat gezonde, smaakvolle gerechten tot hun recht komen, aldus Tim Boury.

 

Ontdek de GreenPan Premiere collectie op greenpan.be!

greenpan-logo.png
GP_Premiere_LS_PH02180_098.jpg
bottom of page